Ayşe Nilgün Atılgan trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.

Şenay Tanrıvermiş

Barış Kekeç
ana logo

 baris@sinemasokak.com

 

SES ve sinema sanatçısı 57 yaşındaki Ayşe Nilgün Atılgan , Antalya‘da markete gitmek için yolun karşısına geçtiği sırada Mustafa Yakar yönetimindeki taksinin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.cover

Kaza, dün 21.30 sıralarında İsmet Gökşen Caddesi’nde meydana geldi. Antalya’daki yakınlarına misafirliğe gelen Nilgün Atılgan, dün akşam alışveriş için evden çıktı. Markete gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan sanatçıya 57 yaşındaki Mustafa Yakar yönetimindeki 07  T 0077  plakalı taksi çarptı. Ağır yaralanan Ayşe Nilgün Atılgan, ambulansla Medical Park Park Hastanesi’ne götürüldü. Sanatçı, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Polis sürücü Mustafa Yakar’ı gözaltına aldı.

Hem Sahnede hemde beyazperde

15 yıl önce vefat eden gazinocu Cengiz Tabakçı’nın eşi olan Ayşe Nilgün Atılgan, çeşitli gazinolarda sahneye çıkmıştı. 1970’li yılların beğenilen seslerinden olan sanatçı ‘Sana Bir Buse Vermedim Diye’, ‘Nerden Çıktın Karşıma’, ‘Çek Kayıkçı Kürekleri’ gibi şarkılarıyla ünlendi. Kadir İnanır, Salih Güney, Fikret Hakan gibi dönemin ünlü aktörleriyle birlikte 10’un üzerinde filmde rol alan sanatçı ‘Ah nerede’ adlı sinema filminde Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu ile başrolleri paylaştı.

Bir Yanıt bırak

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s